Nou, je kan de hele dag gebakjes, koekjes, ijs, pudding en hartige snacks eten en je er supergoed bij voelen. Haha, ja, echt waar! En dan toch...
De meesten van ons zijn verkeerd voorgelicht wat betreft onze behoefte aan eiwitten, ook sporters. Daarom schep ik graag wat licht in de duisternis. Je hoeft namelijk écht niet bang te zijn voor een eiwittekort bij een raw vegan lifestyle.
Probiotica: wel of niet gebruiken? Ik kan je hier geen ander advies in geven, dan: volg je gevoel. De ene persoon zal zeggen dat...
Ja, echt waar. Je kan verzorgingsproducten maken die je ook mag eten, omdat ze bestaan uit allerlei heilzame ingrediënten. Wist je dat bijna alles wat je op je huid smeert, direct je lichaam in verdwijnt?
Dat is een vrij persoonlijke vraag. Persoonlijk, in de zin van “welke soort maaltijden wil je maken?”. De meest gebruikte hulpmiddelen en apparatuur zal ik in deze blog vermelden. Daarna kan je voor jezelf bepalen waar jij behoefte aan hebt voor jouw persoonlijke raw vegan lifestyle.
Regelmatig organiseer ik raw vegan meet-ups. Dit doe ik onder andere om mensen te inspireren om gezonder te gaan leven. Vandaag had ik een meet-up georganiseerd voor nieuwe raw vegans, of mensen die er meer over wilden weten. Hiervoor had ik een mooie plek uitgezocht in de natuur, om tijdens een wandeling vragen te beantwoorden. Een van de vragen was: “Raw vegan worden. Hoe doe je dat? Hoe pak je dat aan?”.